Spring til indhold

Leje af udstyr

  Lej en svømmevest og en våddragt for én dag af gangen.

  For sikkerhedens skyld er rednings-/svømmevest et krav på Glyngøre Vandpark. Har man ikke selv en vest, kan den lejes af Saltvandsklubben. Vi udlejer også våddragter. En special­indrettet trailer ved SuperBrugsen indehol­der 25 redningsveste samt 25 våddragter.

  Husk at aflevere din svømmevest og dragt tilbage skyllet og på bøjle INDEN KL. 20:00

  Prisen for at leje et sæt med vest og våddragt er 30 kr. om dagen. Der opkræves et depositum på 270 kr. Man betaler altså 300 kr. ved udleveringen af sættet og man får 270 kr. tilbage når vest og dragt er skyllet i ferskvand efter brug og leveret tilbage på bøjlerne i traileren.

  Det er Saltvandsklubben som ejer og udlejer svømmeveste og våddragter. SuperBrugsen hjælper med den praktiske administration. Når lejen og depositum er betalt ved kassen i Super­Brugsen, finder du en vest og en dragt i Vandparks-traileren, som passer bedst i din stør­relse. Lad bøjlen hænge i traileren, mens du leger.

  Svømmeveste og våddragter kontrolleres løbende og udskiftes efter behov for at holde en god stand. Lejeindtægter og evt. indtægt ved salg af brugt udstyr efter sæson tilfalder Saltvandsklubben, så driften af Vandparken forbedres.