Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

22. maj 2019 Uncategorized 0

Kan nøglebrikken tåle en tur i Limfjorden

Ja

Er døren til Saltkassen altid låst op?

Døren til Saltkassen åbnes med en nøglebrik. Medlemmer af Saltvandsklubben kan købe en nøglebrik, se under tilmelding. Man kan altid komme ud af døren.

Er åbningstiderne kun for medlemmer?

Ja som udgangspunkt – men: Der kan være dog enkelte dage i løbet af året, hvor Saltvandsklubben i forbindelse med arrangementer og event åbner Saunaen for andre end kun medlemmer på tidspunkt, som overlapper med de normale åbningstider forbeholdt medlemmer. Eksempler kan være i forbindelse med Åben Havn, Glyngøre Sildefestival eller lignende.

Kan Saltkassen bookes til arrangementer?

Ja. Saltkassen kan bookes til arrangementer uden for de faste åbningstider. Send en mail til bestyrelsen.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister min nøglebrik?

Hvis du mister din nøglebrik, så skal du melde den bortkommen, hvorefter du køber en ny. Du kan skrive, at den gamle er bortkommet i kommentarfeltet på formularen til køb af årsmedlemsskab og nøglebrikker.

Er det muligt at tage et bad i saunaen?

Det er muligt at tage et bad i Limfjordens vande både før og efter en lækker varm tur i saunaen. I sommerhalvåret er der en åben udendørsbruser udenfor Saltkassen til at skylle det værste saltvand af. Der er offentlige toiletter og adgang til brusebad i servicebygningen Odden 3 på havnen.

Er det muligt at klæde om i saunaen?

Ja, det første rum i Saltkassen er til omklædning m/k.

Hvor finder jeg toiletter?

Der er offentlige toiletter og brusebad i servicebygningen på havnen. Adressen er Odden 3 ovre ved siden af Det Gamle Ishus og Kjøwenhavner Kokkens Grill-café.

To-timers hotspot uden for åbningstid

Vi arbejder på højtryk for en teknisk løsning og annoncerer så snart vi er klar. Vær tålmodig lidt endnu.

Events for medlemmer

Vi vil lave en række gode events for medlemmer i løbet af året. Efterhånden som vi har events og datoer klar, så vil de blive annonceret her på saltvandsklub.dk og via Facebook.