Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

22. maj 2019 Uncategorized 0

Kan nøglebrikken tåle en tur i Limfjorden

Ja

Er døren til Saltkassen altid låst op?

Døren ind til Saltkassen åbnes med en nøglebrik. Medlemmer af Saltvandsklubben kan købe en nøglebrik, se under tilmelding.

Man kan altid komme ud af døren uden brug af nøgle.

Er åbningstiderne kun for medlemmer?

Ja som udgangspunkt – men: Der kan være dog enkelte dage i løbet af året, hvor Saltvandsklubben i forbindelse med arrangementer og event åbner Saunaen for andre end kun medlemmer på tidspunkt, som overlapper med de normale åbningstider forbeholdt medlemmer. Eksempler kan være i forbindelse med Åben Havn, Glyngøre Sildefestival eller lignende.

Gæstekort: Vil du gerne tage en ven, et barnebarn eller en kollega med i saunaen kan du købe et gæstekort for blot 40 kr. pr. gæst. Du betaler blot den dag, som du tager gæsten med.

Hotspot for alle: Vil du nyde en lækker sommeraften i Saltkassen efter åbningstid eller er I måske et par familier, som gerne vil have en tur i Saltkassen efter at have boltret sig i Vandparken uden for Saltkassens åbningstid? Så er det muligt. Alle, dvs. uanset medlemsskab, kan købe 2 timers Hotspot uden for Saltkassens faste åbningstider og hvis den ikke allerede er booket, hvilket så vidt muligt også vil blive skrevet ind i kalenderen med åbningstider.Kontakt en fra Saltvandsklubbens bestyrelse for at aftale et to timers hotspot uden for åbningstid.

Saltkassen og COVID-19 (opdateret maj 2021)

Saltkassen er genåbnet igen fra og med søndag d. 23. maj 2021. Af hensyn til COVID-19 restriktioner må der være max 4 personer ad gangen inde i saunaen, siddende og fordelt med to på hver bænk. Ansigterne skal være vendt i samme retning til at nyde udsigten ud over Vandparken, Limfjorden og de sæler eller delfiner som du kan være heldig at spotte. Der må kun være 1 person ad gangen i omklædningsrummet. Medbring gyldigt coronapas. Der er daglig stikprøvekontrol. Der er håndsprit og overfladedesinfektion i omklædningsrummet.

Man skal vise hensyn og følge gældende COVID-19 retningslinjerne. For at så mange som mulighed for mulighed for en tur i Saltkassen i de almindelige åbningstider, så beder vi om at hjælpe til med løbende udskiftning, hvis der en dag er trængsel. Det er dog ikke oplevelsen, at det i praksis er/har været et problem.

Ved Hotspot er der kun adgang til dem, som har booket Saltkassen. Der kan i øjeblikket kun bookes et privat Hotspot i døgnet.

Kan Saltkassen bookes til arrangementer?

Ja. Saltkassen kan bookes til arrangementer uden for de faste åbningstider. Send en mail til bestyrelsen.

Temperaturer

Saltkassens ovn regulerer til en temperaturen på 90 °C.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister min nøglebrik?

Hvis du mister din nøglebrik, så skal du melde den bortkommen, hvorefter du køber en ny. Du kan skrive, at den gamle er bortkommet i kommentarfeltet på formularen til køb af årsmedlemsskab og nøglebrikker.

Er det muligt at tage et bad i saunaen?

Det er muligt at tage et bad i Limfjordens vande både før og efter en lækker varm tur i saunaen. I sommerhalvåret er der en åben udendørsbruser udenfor Saltkassen til at skylle det værste saltvand af. Der er offentlige toiletter og adgang til brusebad i servicebygningen Odden 3 på havnen.

Er det muligt at klæde om i saunaen?

Ja, det første rum i Saltkassen er til omklædning m/k.

Hvor finder jeg toiletter?

Der er offentlige toiletter og brusebad i servicebygningen på havnen. Adressen er Odden 3 ovre ved siden af Det Gamle Ishus og Kjøwenhavner Kokkens Grill-café.

To-timers hotspot uden for åbningstid

Alle (også ikke-medlemmer) kan købe 2 timers Hotspot uden for Saltkassens faste åbningstider. Læs mere under Enkeltbillet til Hotspot. Vær opmærksom på, at Hotspottet skal aktiveres manuelt af en fra bestyrelsen, så lav en aftale med en fra Saltvandsklubbens bestyrelse før du indbetaler.

Events for medlemmer

Vi vil lave en række gode events for medlemmer i løbet af året. Efterhånden som vi har events og datoer klar, så vil de blive annonceret her på saltvandsklub.dk og via Facebook.