Er det gratis at lege på Glyngøre Vandpark

Ja.

Glyngøre Vandpark er realiseret og kan kun udbygges og renoveres løbende med donationer fra fonde, lokale virksomheder og personlig bidrag. Har du lyst til at støtte projektet er det muligt at donere f.eks. 50 kr., 100 kr. eller mere til MobilePay nr. 5190 2929.

Skal der bruges redningsvest på Glyngøre Vandpark?

For sikkerhedens skyld er redning-/svømmevest et krav på Glyngøre Vandpark. Har man ikke selv en vest, har vi sørget for, at den kan lejes. Her kan også lejes våddragter. Se under Lej udstyr.

Skal man kunne svømme for at lege på Vandparken og hvordan med sikkerheden?

Enhver benyttelse af Vandparken sker på eget ansvar. Læs om sikkerhed og ordensreglement her.

Hvor kan jeg klæde om til en tur på Glyngøre Vandpark

Glyngøre Sejlklub har stillet et par omklædningsskure op, som frit kan benyttes. De står på plænen tæt ved badebroen, hvor du går i vandet ud til Vandparken.

Er det muligt at tage et brusebad?

I sommerhalvåret er der en åben udendørsbruser mellem Saltkassen og Glyngøre Sejlklub til at skylle det værste saltvand af efter en tur på Glyngøre Vandpark, i saunaen Saltkassen eller bare en svømmetur i Limfjorden. Året rundt er det altid muligt at tage en dukkert i Limfjordens vande både før og efter en lækker varm tur i Saltkassen. Der er offentlige toiletter og adgang til et varmt brusebad i servicebygningen Odden 3 på havnen.

Kan nøglebrikken til Saltkassen tåle en tur i Limfjorden

Ja

Er døren til Saltkassen altid låst op?

Døren ind til Saltkassen åbnes med en nøglebrik. Medlemmer af Saltvandsklubben kan købe en nøglebrik, se under tilmelding. Man kan altid komme ud af døren uden brug af nøgle.

Er Saltkassens åbningstider kun for medlemmer?

Ja de faste åbningstider i kalenderen er som udgangspunkt kun for medlemmer og medfølgende gæster med en enkeltbillet i form af et gæstekort – men: Der kan være dog enkelte dage i løbet af året, hvor Saltvandsklubben i forbindelse med arrangementer og event åbner Saunaen for andre end kun medlemmer på tidspunkt, som overlapper med de normale åbningstider forbeholdt medlemmer. Eksempler kan være i forbindelse med Åben Havn, Glyngøre Sildefestival eller lignende.

Gæstekort: Vil du gerne tage en ven, et barnebarn eller en kollega med i saunaen kan du købe et gæstekort for blot 40 kr. pr. gæst. Du betaler blot den dag, som du tager gæsten med.

Hotspot for alle uden for Saltkassens åbningstider: Vil du nyde en lækker sommeraften i Saltkassen efter åbningstid eller er I måske et par familier, som gerne vil have en tur i Saltkassen efter at have boltret sig i Glyngøre Vandpark uden for Saltkassens åbningstid? Så er det muligt. Alle, dvs. uanset medlemsskab, kan købe 2 timers Hotspot uden for Saltkassens faste åbningstider og hvis den ikke allerede er booket, hvilket så vidt muligt også vil blive skrevet ind i kalenderen med åbningstider. Kontakt en fra Saltvandsklubbens bestyrelse for at aftale et to timers hotspot uden for åbningstid.

Kan Saltkassen bookes til arrangementer?

Ja. Saltkassen kan bookes til arrangementer i tråd med klubbens ånd uden for de faste åbningstider. Send en mail til bestyrelsen.

Temperaturer

Saltkassens ovn regulerer til en temperaturen på 90 °C.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister min nøglebrik?

Hvis du mister din nøglebrik, så skal du melde den bortkommen, hvorefter du køber en ny. Du kan skrive, at den gamle er bortkommet i kommentarfeltet på formularen til køb af årsmedlemsskab og nøglebrikker.

Er det muligt at klæde om i saunaen?

Ja, det første rum i Saltkassen er til omklædning m/k.

To-timers Hotspot uden for åbningstid

Alle (også ikke-medlemmer) kan købe 2 timers Hotspot uden for Saltkassens faste åbningstider. Læs mere under Enkeltbillet til Hotspot. Vær opmærksom på, at Hotspottet skal aktiveres manuelt af en fra bestyrelsen, så lav en aftale med en fra Saltvandsklubbens bestyrelse før du indbetaler.

Events for medlemmer

Vi vil lave en række gode events for medlemmer i løbet af året. Efterhånden som vi har events og datoer klar, så vil de primært blive annonceret via vores facebooksider for Glyngøre Vandpark og Saltkassen.

Hvor finder jeg toiletter?

Der er offentlige toiletter og brusebad i servicebygningen på havnen. Adressen er Odden 3 ovre ved siden af Det Gamle Ishus og Kjøwenhavner Kokkens Grill-café.

Støt Glyngøre Vandpark og saunaen Saltkassen

Legepladsen Glyngøre Vandpark er gratis og til glæde for alle i alle aldre. Man bliver aldrig for gammel til at lege. Har du lyst til at støtte projektet er det muligt at donere f.eks. 50 kr, 100 kr eller mere til MobilePay nr. 5190 2929.